Je kan mij contacteren voor al je vragen op

kattyreniers@hotmail.com
of
0496 42 93 84

Individuele sessies zijn in Mechelen.

 

Over mezelf

 

Ik ben afgestudeerd als licentiate kinesitherapie (KULeuven) en ben vanaf mijn prille jeugd gepassioneerd door oosterse levensfilosofieën, oosterse geneeskunde en muziek. 

Sinds 7 jaar ben ik reikimaster, heb me een aantal jaren verdiept in shiatsu en heb deelgenomen aan intensieve kundalini yoga retreats rond thema’s als voorspoed, eenheid, ontspannen en revitaliseren, authentieke relaties, hergeboorte en heling van de eerste levensjaren,…. alsook aan een zesdaagse kundalini yoga vrouwenweek. Ik volgde daarbij aanvullende opleidingen zoals een praktijkcyclus empathisch luisteren (KULeuven), psychopathologie (KULeuven), vijfdaagse padwerk, ….
Wat stemvorming/stemwerk betreft, pas ik sedert ongeveer tien jaren de Lichtenberger methode van klankgeörienteerd zingen toe en the complete vocal technique van Cathrine Sadolin. Ik speel van kindsbeen af piano, klassiek, jazz kwam er later bij. Ik heb eigen werk geschreven en uitgevoerd, solo en in bands en heb een tijd lang regelmatig op het podium gestaan en gezeten 🙂 als pianiste en zangeres.
Ik kan de chakras van het menselijk energiesisteem waarnemen en meer in evenwicht helpen brengen.

Ik hecht er veel belang aan te blijven evolueren en  mezelf steeds bij te scholen, zowel door zelfstudie als
door het volgen van workshops, cursussen en retreats.  Mediteren vind ik van onschatbare waarde,
ik doe dit dan ook dagelijks. Hetzelfde geldt voor introspectieve techieken, die ik ook dagelijks toepas.

Sedert het voorjaar van 2015 is het moment voor mij aangebroken om een synthese te maken van alle ervaringen en alle geleerde lessen en technieken.
Het is één van mijn wensen om aan zoveel mogelijk mensen de praktische toepassing van deze wijsheden in alledaagse situaties over te brengen, ik ga ervan uit dat de mensheid, de aarde en het leven in het algemeen - in deze tijden waar de klemtoon ligt op uiterlijkheid en uiterlijk vertoon - er ontzettend veel baat bij heeft om de beste band met zichzelf aan te gaan, met de medemens, gestoeld op waarden en kwaliteiten zoals vreugdeinnerlijke rust, een heldere geestharmonie, aangename connecties tussen mensen, een scherpe intuïtie, afstemming op je hoogste zelf, je plaats weten/vinden op onze planeet, … Ik ga ervan uit - en hierin sta ik gelukkig niet alleen - dat waarden als deze de basis zijn van een goed functionerende maatschappij in voorspoed.